WordPress websites die scoren

WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld! CMS? Content Management System, daarmee kun je eenvoudig websites en webshops beheren en voorzien van nieuwe content. WordPress is voornamelijk zo populair geworden door zijn gebruiksvriendelijkheid. Ook al ben je niet technisch aangelegd, met WordPress kan iedereen zijn websites beheren. Maar genoeg over de algemene zaken van WordPress.

Hoe maak je WordPress websites die scoren?

Met scoren bedoelen we een hoge ranking in de organische zoekresultaten van Google. Dit zijn de resultaten waar je niet voor hoeft te betalen en komen vaan onder de advertenties van Google. Wanneer je hoge posities pakt op specifieke zoekwoorden kun je een hoop gratis verkeer naar je website krijgen.

WordPress websites die scoren maak je niet zomaar en hier is vaak veel geduld en expertise voor nodig! Echter kun je in de basis al goed beginnen en dat is kiezen voor een goede hosting provider! Daarnaast is de content op je website heel belangrijk en de linkjes van andere sites naar jouw website, ook wel backlinks genoemd. Een WordPress website laten maken kun je het beste laten doen door een specialist in WordPress. Zij maken een design dat conversiegericht is zodat je het maximale rendement haalt uit bezoekers die op je website komen.

Hosting is een belangrijke factor voor een goed scorende website

Zoals bovenstaand uitgelegd is een goed scorende WordPress website afhankelijk van meerdere factoren maar wij willen hier speciaal de factor Snelheid uitlichten. Google hecht waarde aan de laadsnelheid van een website en dat is afhankelijk van de technische opbouw van een website, wat in WordPress vaak wel goed zit, en de hosting. Kies daarom de beste hosting voor je website zodat deze altijd razendsnel aan bezoekers kan worden getoond.

Conclusie

Wil jij je WordPress website goed laten scoren? Zorg dan dat je aan de volgende dingen denkt:

  • Goede hosting provider voor snelle laadtijden
  • Zorg dat de website technisch goed in elkaar zit
  • Zorg dat er kwalitatieve content op je website wordt geplaatst
  • Zorg dat er regelmatig nieuwe content op de website wordt geplaatst
  • Zorg er voor dat je langzaam een goed backlink profiel opbouwd.
    1. Hiermee bedoelen we dat je moet zorgen dat andere websites naar jouw website gaan linken. Dit zorgt voor extra autoriteit en dat vind Google belangrijk.
  • Zorg dat je interne linkstructuur ook goed in elkaar zit. Laat pagina’s dus naar elkaar linken.
  • Zorg dat er een goed trefwoordenonderzoek wordt gedaan zodat je landingspagina’s met goede teksten in kunt gaan richten.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *