schone

Het werken in een schone omgeving

Het is een bekend gegeven dat een schone werkomgeving bijdraagt aan het plezier van werken. Een schone werkplek zal ook bijdragen aan uw gezondheid. Wanneer u op een kantoor werkt waar het stoffig is, is dat vaak een broeinest van bacteriën. Dat moet u dus niet hebben. Ook voor klanten, die uw kantoor bezoeken, is het niet professioneel wanneer een kantoor rommelig en vuil is. De klant zal niet zo snel met u in zee gaan, wanneer de nieuwe klant een slechte indruk van u krijgt. Zorg daarom voor een opgeruimd en schoon kantoor. Het is verstandig om een specialist in te schakelen als het om het schoonmaken gaat. Zo kunt u bij Happy clean terecht voor het reinigen van hardware, maar ook voor een datacenter. Daarnaast is Happy clean zo uitgebreid dat het kantoren helemaal schoon kan houden. De schoonmakers weten precies wat voor materialen er gebruikt moeten worden om laptops, computers, telefoons, bureaus, stoelen, tapijt en dergelijke verantwoord schoon te maken. Bij Happy clean wordt gewerkt met specialistisch getraind personeel wat u ook terug kunt zien in de certificering. Een computer reinigen kan niet worden gedaan door er even met een lap over te wrijven.

De continuïteit van de werkzaamheden

Een schone werkomgeving met schone apparatuur zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Een serverruimte waar veel stof aanwezig is, kan de continuïteit niet garanderen. De hardware en serverruimte moeten altijd stofvrij zijn. Ook zal Happy clean de kabels, die er zijn, netjes kunnen ordenen, zodat u er niet over kunt vallen. Ondanks dat we tegenwoordig veel met draadloze toestellen werken, zijn er nog veel kabels in gebruik. Voor het reinigen van de kabelbundels worden de schoonmaak doekjes van Happy clean gebruikt. De schoonmaak doekjes van Happy clean zijn ontworpen doekjes om voor verschillende werkomstandigheden ook een ander schoonmaak doekje te kunnen gebruiken.

Het schoonmaken van verschillende soorten apparatuur

Voor het schoonmaken van kabels worden andere schoonmaakdoekjes gebruikt, dan voor het toetsenbord van een laptop. In technische ruimtes zal gewerkt worden met ESD- schoonmaak doekjes. Niet ieder schoonmaakbedrijf kan de schoonmaak uitvoeren van hardware en datacenters. Daarvoor moet u specialisten inschakelen, zoals Happy clean. Het zou niet goed zijn wanneer een datacenter of hardware schoon zouden worden gemaakt met een sopje. Dan kunnen er ongelukken gebeuren. Ook zal de apparatuur onherstelbaar kunnen beschadigen. Laat daarom het schoonmaken van elektrotechnische apparatuur over een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.